Bogyósok
Érési idő: júliustól
Gyümölcs: hagyományos epernél kisebb, ízletes, édeskés gyümölcsöt terem
Termőképesség: viszonylag gyorsan kúszik és bőven terem
Felhasználás: friss fogyasztás, kitűnő süteményekbe
Érési idő: június végétől
Gyümölcs: középnagy, nem morzsolódik, édes ízű de kissé savszegény
Termőképesség: jól sarjadzó, közepesen terem
Felhasználás: friss fogyasztás, esetleg fagyasztás
Érési idő: áprilistól
Gyümölcs: mézédes, hosszúkás, leve bő, festő kék színű
Termőképesség: korán termőre fordul, bőven terem
Felhasználás: friss fogyasztás, feldolgozás
Érési idő: júliustól
Gyümölcs: fehér húsú, meglehetősen édes gyümölcsöt terem
Termőképesség: virágzásától egészen fagyig terem
Felhasználás: friss fogyasztás illetve fagyasztás
Érési idő: június elejétől
Gyümölcs: fürtökön apró, fanyar, vitaminban gazdag bogyók
Termőképesség: könnyen szaporítható, bőven terem
Felhasználás: friss fogyasztás, feldolgozás
Érési idő: szeptembertől
Gyümölcs: apró sötétkék, hamvas, lapított gömb alakú, éretten édeskés, puha
Termőképesség: lassú növekedésű, bő termő
Felhasználás: friss fogyasztás, gyógynövény
Érési idő: június-július
Gyümölcs: nagy, piros, lédús, kúp alakú, íze fűszeres kissé savanykás
Termőképesség: gyorsan szaporodik, bőségesen terem
Felhasználás: friss fogyasztás, feldolgozás
Érési idő: májustól
Gyümölcs: kiváló csemege, íze kissé az áfonyához hasonló, édeskés
Termőképesség: korán és bőven terem, hidegtűrő
Felhasználás: friss fogyasztás, befőzés
Érési idő: július vége
Gyümölcs: vitaminban gazdag, nagy, fekete, lédús, leve meglehetősen festő
Termőképesség: szépen és bőségesen terem
Felhasználás: friss fogyasztás, feldolgozás
A készletünk folyamatosan változik ezért kérünk érdeklődj, telefonon, e-mailben, vagy látogass el hozzánk!! :)